Compania

KLAUSSENBURG RECYCLING GmbH este o companiei romaneasca cu capital integral privat, al carei obiect de activitate il constituie furnizarea de servicii integrate de gestionare a deseurilor reciclabile(colectarea, transportul, depozitarea, sortarea si valorificarea deseurilor nepericuloase), dar si servicii de consultanta specifica pentru acest segment de piata.

Avand in vedere complexitatea legislatiei din domeniu, dar mai ales riscurile pe care le implica nerespectarea ei, majoritatea societatilor generatoare de deseuri are nevoie de consultanta aplicabila in sistemul integrat de gestionare a deseurilor.

Odata cu aderarea si ulterior cu integrarea Romaniei in UE, buna gestionare a deseurilor a devenit deosebit de importanta la nivel national, iar in acest sens, ne-am remarcat prin promptitudine si profesionalism, devenind in prezent un nume de referinta la nivel national.

Desi recent infiintata, compania noastra a devenit intr-un timp record un operator detasat prin calitatea serviciilor pe piata gestionarii deseurilor nepericuloase si valorificabile din Romania, echipa noastra avand o vasta experienta in domeniu.

Gratie unui managemenet bine implementat si a perfectionarii continue a personalului auxiliar din productie, ne-am adaptat constant cerintelor pietii si mai ales nevoilor partenerilor nostri. Avand ca princial obiectiv largirea sferei noastre de operare in domeniul deseurilor reciclabile, suntem in permanenta cu un pas inaintea nevoilor pietii si a tendintelor acesteia, axandu-ne in mod deosebit pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deseurilor specifice marilor operatori economici, care reprezinta in esenta si cei mai mari generatori de deseuri reciclabile din Romania si nu numai.

Intregul proces tehnologic este desavarsit prin furnizarea materialelor catre reciclatorii finali, atat din tara cat si din strainatate, acest aspect fiind in permanenta monitorizat in vederea incheierii ciclului de reciclabilitate, care reprezinta in esenta principala misiune a activitatii noastre.